Jak získat lajky na Instagramu? 5 zaručených kroků

Jak získat lajky na Instagramu? 5 zaručených kroků

RychléLajky.cz


Jak získat lajky na Instagramu? Nebo spíše jak jich získat mnohem více, než jich máte nyní? Může se to zdát jako složitá záležitost, ale díky našim krokům lze navýšit počet lajků zcela zdarma o desítky během pár desítek minut. Stačí dodržovat určitá pravidla a díky tomu budete mít vždy více lajků na jakékoliv fotce, kterou přidáte.

Celou naši metodiku jsme sepsali do 5 jednoduchých kroků, které u sebe můžete replikovat. Díky tomu se vám nestane, že budete koukat na svůj Instagram a tam bude na příspěvcích pouhých 10 lajků. To zkrátka nemá rád nikdo.

Jak získat lajky na Instagramu: 5 kroků

  1. Vyberte správné hashtagy
  2. Vybírejte ideální obsah
  3. Zvolte dobrou dobu ke sdílení
  4. Oplácejte lajky, co získáte
  5. Využijte také stories

1. Vyberte správné hashtagy

Asi vás napadlo, že dobrý způsob, jak získat lajky na Instagramu, by mohly být hashtagy. A opravdu tomu tak je. Důvod, proč vám to nepřináší výsledky je ale jinde. Máte určitě použito mnoho hashtagů ale lajky nepřichází. To jde jednoduše napravit.

Vyberte opravdu ty správné hashtagy. Ne ty, které využívá úplně každý. Ideální je, když vyberete ty, kde je mezi 100,000-1,000,000 použitími, takže váš příspěvek vynikne ale neztratí se v záplavě jiných příspěvků.

jak získat lajky na instagram

2. Vybírejte ideální obsah

Nepřidávejte na svůj Instagram cokoliv. Jedním z klíčů, jak získat lajky na Instagram, je správný obsah. A správný v tom smyslu, že je pro vaše publikum opravdu zajímavý. Pokud si vyfotíte hrábě na zahradě, ať už to bude jakkoliv umělecky, moc lajků na tom nezískáte.

Proto vybírejte kvalitní nebo něčím zajímavé fotky. Popřípadě nějak zábavné. To vždy zabere a zvýší vám to také šanci dostat se do prozkoumat - tam se vám zkrátka hrábě ani podzimní listí nedostane.

3. Zvolte dobrou dobu ke sdílení

Možná se to nezdá, ale s novými algoritmy Instagramu na tom záleží víc, než kdy dříve. Zvolte proto dobu, kdy je vaše publikum zrovna na Instagramu. To se dá jednoduše zjistit. Každopádně obecně platí, že jde o večerní hodiny.

Vyberte si proto čas ve večerních hodinách a jako dny volte neděli, úterý, středu, čtvrtek. V pátek nebo sobotu večer je často nižší aktivita, než jiné dny. Také ale samozřejmě záleží na dalších faktorech.

4. Oplácejte lajky, co získáte

Zkrátka a jednoduše - využívejte taktiky like for like. Vy dáte like a dostanete za to like. Velmi jednoduchý princip, který obecně na Instagramu funguje. Najděte si třeba nějaký zajímavý hashtag, který je podobný vašemu tématu

Rozklikněte si ho. A začněte rozdávat lajky na příspěvky, které jich taky moc nemají. Uvidíte, že se vám to určitě vrátí. Toto patří mezi nejjednodušší způsoby, jak získat lajky na Instagramu. Ale vždy funguje.

získat like na instagram

5. Využijte své stories

Vaše stories mohou být skvělým nástrojem, jak získat lajky na Instagramu. Zkrátka svůj příspěvek nasdílejte i tam a řekněte svým sledujícím, ať tam také zanechají like. Určitě vám to pár lajků navíc získá. Jde totiž o to, že mnoho lidí již neprojíždí klasický feed.

To by bylo pro téma jak získat like na Instagram vše. Pokud splníte všech 5 kroků, máte teměř garantované, že minimálně o pár desítek lajků získate navíc. Máme to ozkoušené a proto to víme. A pokud byste se o to nechtěli starat, stačí zkrátka lajky koupit.