Jak získat 1000 followers na TikToku? 5 nejlepších způsobů

Jak získat 1000 followers na TikToku? 5 nejlepších způsobů

RychléLajky.cz


Chcete získat 1000 TikTok followers, ale stále nevíte jak na to? Pravděpodobně byste nejraději spustili livestream na TikToku ještě dnes večer, ale stále vám v tom brání jedna věc. Ta nedosažitelná hranice, těch 1000 followers na TikToku. Proto si dneska povíme nejlepší a nejrychlejší způsoby, jak je získat.

Ve finále je to mnohem jednodušší, než se zdá. 1000 sledujících totiž není velký počet. Mnoho účtů toho na TikToku dosáhne. A nejde o žádné profíky. A ani to není něco, co by mělo být jen o štěstí. Vždycky se stačí řídit jednoduchými poučkami nebo využít různé zkratky, které k vyššímu počtu přispějí.

1000 TikTok followers: nejrychlejší způsoby

  1. Zjistěte, co zrovna letí
  2. Dobře si nastavte svůj profil
  3. Věnujte chvíli popisku videa
  4. Přidávejte ve správných časech
  5. Dělejte duety a challenge

1. Zjistěte co letí a využijte trendů

TikTok se zaměřuje na trendy. A bez sledování trendů se na TikToku daleko nedostanete. Trendy na TikToku jsou jedním z nejlepších způsobů, jak získat 1000 followers rychle. Stačí, když jich využijete. 

Jak ale poznat trend? Je to velmi jednoduché. Jděte zkrátka na hlavní stránku TikToku a sledujete různá videa. Ukázal se vám nějaký styl videí již po několikáté? Pak jde pravděpodobně o trend a můžete ho vyzkoušet i vy. 1000 followers na TikToku vám tak může naskákat velmi rychle a to klidně po natočení jediného videa.

Samozřejmě ne každý trend je zde k následování, ale vyberte si ten, ke kterému se chcete připojit, a ujistěte se, že jde o trendy, kterých se účastní i vaše cílová skupina.

2. Dobře si nastavte svůj profil

Nejdříve jděte to nastavení a přenastavte si svůj profil na Business nebo Creator. Abyste měli přístup k lepším přehledům o vašem dosahu a růstu. Poté se zaměřte jako první na profilovou fotku a popis. To je totiž to první, co lidé vidí a co je může přimět ihned k tomu, aby vám dali follow. Jako profilovou fotku volte něco jasného, něco, co vás jasně vyjadřuje a zároveň upoutá pozornost. Jako popis dejte max 2-3 řádky, velmi stručně a dejte vědět cílové skupině, o čem je váš celý profil.

Když budete vydávat videa, automaticky si u nich nastavte nějaký náhled. Na profilu to pak vypadá dobře, váš profil bude vypadat jak od nějakého profíka. To vám samozřejmě pomůže získat další sledující na TikToku.

jak získat tiktok followers

3. Dobře napište popisek videa, abyste získali sledující na TikToku

Při vytváření popisku videa je důležité myslet na 2 věci. Za prvé, popisek musí být chytlavý, musí to být něco, co hned vaše diváka praští do očí. Žádné tuny textu ani zbytečné hashtagy. Musí jít o krátký a úderný text. Pokud chcete získat sledující na TikTok, musíte také využít “call to action” metody. To znamená, že vyzvete své diváky, aby například dali follow nebo aby vám video okomentovali. Tím se také zvýší dosah videa.

4. Přidávejte TikTok videa ve správných časech

Našli jsme pro vás přesné časy, kdy by se vaše video mělo co nejvíce chytnout a přinést vám tak nové sledující na TikToku. Zkuste videa přidávat v následující časy:

  • Pondělí: 6:00, 10:00, 22:00
  • Úterý: 2:00, 4:00, 9:00
  • Středa: 7:00, 8:00, 23:00
  • Čtvrtek: 9:00, 12:00, 19:00
  • Pátek: 5:00, 13:00, 15:00
  • Sobota: 11:00, 7:00, 8:00
  • Neděle: 7:00, 8:00, 16:00

Jde o poměrně přesné časy, ale na základě analýzy 100.000 různých videí na TikToku se povedlo získat jasná data, kdy pravděpodobně TikTok upřednostňuje videa a je téměř garantované, že to bude mít vliv na váš dosah a tím pádem na zisk nových sledujících na váš TikTok.

jak získat sledující na tiktoku

5. Dělejte duety a challenge

Velmi často podceňované a podhodnocené jsou duety. Fungují perfektně a mohou je dělat nejen lidé, ale i značky. Zajistí vám vysoký dosah a přísun followers na váš profil. A to zkrátka díky tomu, že již využíváte obsah, který je téměř garantovaný, že bude mít vysoký dosah. Přidejte k tomu tedy jen kousek sebe navíc a sledující se k vám pohrnou během chviličky.

TikTok followers lze i koupit do pár minut

Nechcete se ve finále moc zabývat růstem TikToku a chcete mít především dostupnou funkci streamování? Pak je nejjednoduší vám doporučit nákup TikTok followers. Bude vás to stát ve finále pár korun, získáte je hned do pár minut a ulehčíte si mnoho práce. Vyberte si ale prodejce, který je spolehlivý. Mnoho prodejců prodává TikTok followers, kteří ihned ubydou. My prodáváme ty nejkvalitnější, co lze sehnat. Využijte našich služeb na TikTok followers.