Jak vydělávat na Instagramu? 5 nejlepších možností!

Jak vydělávat na Instagramu? 5 nejlepších možností!

RychléLajky.cz


Existuje opravdu hodně způsobů, jak vydělávat na Instagramu. My váme ale přinášíme podle nás nejlepších 5 způsobů, které ve finále může použít každý. Nebudeme si nic nalhávat, všechny nás zajímá, jak si může vydělat trochu víc peněz, než má teď.

A Instagram je opravdu velká sociální síť. Musí tedy existovat možnosti, jak ji využít pro svou potřebu a něco si pomocí ní přivydělat, ne? A také to tak opravdu je. Vydělávat na Instagramu není složité. Pojďme se podívat na možnosti, které máte.

Jak vydělávat na Instagramu: 5 možností

  1. Placené soutěže
  2. Barter spolupráce
  3. Správa firemních profilů
  4. Tvorba filtrů
  5. Aplikace na přivýdělek

1. Placené soutěže

Máte alespoň nějaké sledující? Pak se můžete domluvit se značkami, že vám zašlou produkty zdarma, které zařadíte do soutěže mezi své sledující. Funguje to už u menších profilů a firmy mají tento typ spolupráce opravdu rády.

Proto se zamyslete, zda děláte pro specifickou cílovou skupinu a zkuste to nějakému online obchodu navrhnout. Nic tím nezkazíte.

2. Barter spolupráce

Opět typ spolupráce a forma toho, jak vydělávat na Instagramu. Lze využít i pokud nemáte opravdu velký Instagram. Firma vám zašle zdarma produkt, který si můžete nechat a vy za výměnu produkt ukážete svým sledujícím například ve stories.

Zas a znovu je důležité kontaktovat nějakou firmu, která by na toto přistoupila. Zašlete jim své statistiky a specifikujte, pro jakou cílovou skupinu tvoříte. Třeba se vám zadaří.

jak vydělávat na instagramu

3. Správa firemních profilů

Baví vás Instagram, rádi na něj tvoříte a myslíte si, že vám to jde? Že máte hezké stories, umíte udělat dobrý příspěvek a napsat k němu skvělý popisek? Pak by pro vás mohla být tato varianta výdělku zcela ideální.

Zkuste kontaktovat firmy ve svém okolí s tím, že byste jim za měsíční poplatek spravovali jejich profily. Zkrátka budete přidávat stories, komunikovat s publikem a přidávat příspěvky.

4. Tvorba filtrů

Používáte na telefonu aplikace jako je Lightroom? Pokud ano a umíte s ní, pak si můžete přivydělat prodejem filtrů do Lightroomu, které se poté následně využívají samozřejmě na Instagramu.

Takové filtry lze promovat například na Pinterestu a dát například odkaz na koupi. Můžete si tak přivydělat pár korun a když se to rozjede, tak klidně i více.

jak vydělat na instagramu

5. Aplikace na přivýdělek

Existují aplikace, jako je Likegram, které vám platí za sledování. Funguje to jednoduše. Zaregistrujete se, vyděláváte a po nějaké určité částce vám to zašlou. Ale pozor. U takových aplikací je často velmi složité dostat se k tomu, aby vám byly zaslány peníze a aplikace slouží především pro výměnu sledujících - to znamená, že za vydělané kredity si zakoupíte sledující pro sebe.

Jedna z dalších známých aplikací určená k tomu, jak vydělávat na Instagramu, je Reward. Ta propojuje firmy s influencery. Vy si tak můžete vybrat spolupráce, které jsou pro vás ideální a využít toho.

Jak vydělat na Instagramu - shrnutí

Vyzkoušejte zkrátka všechny možnosti, které vám nabízí dnešní doba. Nepromarněte i ty nejmenší příležitosti. Všechny výše zmíněné možnosti víme, že fungují. Proto určitě neváhejte a nenechte se odradit například vaším okolím.